Zašto ovo radimo

Kako mi radimo? U jednoj reči… drugačije

U Green Group, udružujemo se sa našim klijentima da otkrijemo jedinstvene izazove njihovog poslovanja i da razvijemo časovničarski precizno skrojen plan upravljanja otpadom koji maksimizuje svoje rezultate, ali je ujedno i operativno i komercijalno održiv.
Radimo zajedno sa njima da izaberemo, nabavimo, realizujemo i održavamo odgovarajuću opremu i dobavljače za ispunjavanje njihovih potreba. I mi umesto da samo da posavetujemo i odemo – mi radimo zajedno sa klijentima da naše rešenje zaživi u praksi.
Kroz ovo, uprošćavamo upravljanje otpadom za njih i vodimo ih korak po korak kroz ceo proces, svaki dan. Ovaj holistički pristup znači da naši klijenti imaju samo jednu tačku kontakta za sve njihove potrebe iz upravljanja otpadom.
Naša mreža sakupljača i operatera preuzima njihov otpad, ali naši klijenti komuniciraju samo sa nama. Ukoliko nisu zadovoljni operaterom, naćićemo im drugog.
Nudimo pogled “preko horizonta”, odnosno zajedno sa klijentom biramo najbolju opciju na tržištu, uz konstantan napor za pružanje najboljeg rešenja za klijente, umesto proste prodaje komada opreme ili usluge samo jednog dobavljača.

Koristi ovog holističkog pristupa:

Jedna tačka kontakta, jedna tačka odgovornosti

Jednostavno obračunavanje troškova upravljanja otpadom

Mesečni izveštaji generisanog otpada

Koristi od prodaje sekundarnih sirovina

Do 50% manje troškova usled pravilne separacije korisnog otpada, veće količine izdvojenog otpada, smanjenja troškova prevoza i troškova odlaganja

recycle-3

Pored ovoga, gradimo iskrene odnose sa našim klijentima i nastavljamo da tražimo nove mogućnosti za njih, kako bi dostigli i prestigli ciljeve iz oblasti zaštite životne sredine, održivog razvoja i cirkularne ekonomije.

ecology-concept

Dobavljači

U Green Group, ciljamo da izgradimo dugotrajne i obostrano korisne odnose sa širokim spektrom dobavljača, kao što radimo i sa našim klijentima. Sarađujemo sa kompanijama koje se ponose svojom pouzdanošću i kvalitetom usluge i dele našu viziju promene bućnosti upravljanja otpadom, počevši od danas.

Ukoliko Vam ovo liči na Vas ili Vašu kompaniju, treba da pričamo.