O nama – Upoznaj nas

Vlasnik - Marko Rokvić

Široka mreža saradnika daje sigurnost da će Green Group moći da izvrše i najsloženije zadatke iz oblasti upravljanja otpadom i životne sredine.

Pored otpada, poseduje licence savetnika za hemikalije i savetnika za bezbednost u transportu opasne
robe, što je takođe u okviru usluga koje Green Group pruža.

Član je ISWA – svetske asocijacije za čvrsti otpad, i član radne grupe za opasan otpad u okviru ISWA.

Marko Rokvić je specijalista za upravljanje otpadom. Po struci je master inženjer zaštite životne sredine i doktorand na Fakultetu tehničkih nauka.

U upravljanju otpadom je od 2010. godine, na raznim pozicijama. Sarađivao sa velikim brojem preduzeća, na uspostavljanju pravilnom sistema upravljanja otpadom i rešavanja konkretnih tokova otpada. Vodio proces reciklaže otpadnih toner kaseta, upravljao skladištem opasnog otpada, organizovao preuzimanje i otpremu neopasnih i opasnih otpada, organizovao primarnu separaciju u naseljenim mestima. Agenciju za ekološko savetovanje Green Group osniva 2019. godine, i nastavlja da radi na unapređenju upravljanja otpadom u zemlji. Glavni cilj je pomoći privredi i javnom sektoru u ispunjavanju svih obaveza i standarda iz oblasti upravljanja industrijskim i komunalnim otpadom i zaštite životne sredine.

Tokom svog dosadašnjeg poslovanja, izrađivao je razne vrste planova upravljanja otpadom, studija,analiza i procena koji se koriste za unapređenje upravljanja otpadom, kao što su projekti primarne separacije, tretmana biorazgradljivog i građevinskog otpada, ekološke statusi, razni oblici godišnjih izveštaja i drugo.

Objavio je nekoliko naučnih radova na teme upravljanja otpadom i cirkularne ekonomije, na domaćim i
svetskim konferencijama.

Drugi o nama:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.